Audio would stop working after a few slices

chibichibi Website User Posts: 257 Just Starting Out

I'm using the latest hf patch. Imported video clips and mp3s. Slicing them and moving them in editor. Later the sound is gone and can't hear the music either in scrubbing or playback but the audio track is filled with the sliced mp3 sounds. Audio just suddenly won't work.

Comments

  • AxelWilkinsonAxelWilkinson Staff Administrator, Imerge Beta Tester, HitFilm Beta Tester Posts: 5,244 Staff

    Is this a new development after installing update #2? Or did you have similar problems previously? Is this related to new projects, or to older projects that you open in the new update?

  • chibichibi Website User Posts: 257 Just Starting Out

    I uninstalled the update and reinstalled HitFilm3Pro_x64_3.0.3608.03607
    Same thing happens when there's multiple audio tracks after slicing and rearranging.
    I didn't notice it before because I didn't have multiple audio tracks in editor before.

  • duffmanduffman Website User, HitFilm Beta Tester Posts: 235 Enthusiast
    edited January 2015

    I had a go at this. Imported an MP3 placed in Editor time line and sliced it up then dup'd some of the slices on new tracks so I had 5 tracks with short audio clips and a 1 with a longer. Then imported a vid and placed on Editor time line Unlinked the videos original audio and deleted it.  This is where  I ran into a problem.  Frist the audio didn't play then HF stopped working.

     Duff

    P.S. Latest update installed.

Sign In or Register to comment.